Czołem
Jestem tu nowy - ledwo co wykluty - właśnie śmigam po forum po raz pierwszy

Mam ten problem że nie mam z kim porzucać. Jakiś czas temu chodziłem regularnie na halę AGH na Piastowską, ale z przyczyn ode mnie niezależnych niestety nie dysponuję czasem w terminie kiedy hala jest dla mnie otwarta...
W związku z czym się rozglądam za jakąś ekipą która ma problem ze skompletowaniem składu.
Co prawda pierwszej młodości już nie jestem i z piłka do kosza mam ostatnio kontakt głownie za pomocą ekranu tv, ale coś tam umiem, mikrus nie jestem i myślę że mógłbym się przydać w zespole. Z resztą jak jeszcze grywałem na Piastowskiej nie należałem do osób wybieranych do zespołów w ostatniej kolejności

Piszę o Kurdwanowie gdyż tu pomieszkuję i jak mi wiadomo w okolicy najbliższej jest kilka boisk na których niestety z rzadka widać jakiś grających w kosza. Mam nadzieję że jest tak nie z powodu tego że nie ma kto grać ale raczej problemem jest zebranie do kupy przynajmniej 6 chłopa (ale nie jestem szowinistą więc kobiety dopuszczam). Z koszykówką jest bowiem jak z seksem samemu to średnia zabawa

Dopisałem się ostatnio do "listy transferowej" KNBA, ale jako że raczej jestem free agent nie oczekuje wielkiego odzewu niestety.
Pozdrawiam
ps. Jakoś tak cicho na forum... W sen zimowy zapadliście?