Zmień rozmiar czcionki

Wyślij nowy tematWyślij odpowiedź Strona 1 z 1   [ 2 posty(ów) ]
Autor Wiadomość
 Temat postu: Off topic
PostWysłany: 18 Cze 2010, 19:39 

Dołączenie: 18 Cze 2010, 19:33
Może by zrobić off topic? Będzie możliwość luźnych wypowiedzi niekoniecznie na tematy związane z koszykówką ;)
Poza tym będzie kontakt pomiędzy poszczególnymi zawodnikami w obrębie jednej drużyny, bo jak wiadomo drużyny to nie rodziny, które mają ze sobą stały kontakt ;)
A może utworzyć coś innego dla zawodników poszczególnych drużyn, np. wewnętrzne forum każdej drużyny? Nie wiem czy jest to możliwe i jak by to wyglądało :) Taki pomysł :)
Pzdr

Temat postu: Re: Off topic
PostWysłany: 19 Cze 2010, 17:03 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 26 Mar 2009, 19:52
Miejscowość: Kraków
Hmmm, nie chciałbym bombardować pomysłu Kolegi, ale czy ja wiem czy zaproponowane rozwiązanie by się sprawdziło? Być może ktoś by z tego korzystał, ale raczej nie spodziewałbym się jakiegoś wielkiego boomu w związku z uruchomieniem działów dla poszczególnych drużyn. Lepiej chyba na własną rękę rozkręcić jakieś forum (jeśli zajdzie taka potrzeba by dla przykładu w prostszy sposób rozpropagowywać informacje między członkami drużyny). Ten post służy celom pomocniczo-informacyjnym, a nie jakby się wydawać mogło tylko po to, by bezkonstruktywnie krytykować innych (bo tak właściwie pomysł sam w sobie jest dobry, ale że się powtórzę, czy to wypaliłoby w formie zaproponowanej przez użytkownika kuba?).

A więc wracając do części właściwej, w zależności od posiadanych umiejętności można albo samemu postawić forum (np. phpBB by Przemo), albo skorzystać z serwisów, które nie wymagają zbyt wielkiej wiedzy informatycznej po to, by otworzyć, dostosować do własnych potrzeb i prowadzić forum (bez przykładowych nazw, google tego pełne).

Moja drużyna posiada forum już od ponad 2 lat, działa całkiem dobrze, a co najważniejsze spełnia swoje podstawowe funkcje (wzajemny kontakt, łatwiejsze ustalenia między zawodnikami, wymiana informacji, etc.)...

Image

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Wyślij nowy tematWyślij odpowiedź Strona 1 z 1   [ 2 posty(ów) ]

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość